Wie is Ferry.

Ferry is een energieke trainer en adviseur met passie voor het veiligheidsvak. Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan binnen defensie en inmiddels weer 15 jaar binnen uiteenlopende branches, van onderwijs tot ziekenhuis, van overheid tot commerciële bedrijven.

Bij elke fase in de ontwikkeling van de veiligheidsstructuren binnen organisaties, kan Ferry van betekenis zijn. Al sinds 2007 verzorgt hij uiteenlopende weerbaarheids- en veiligheidstrainingen en assisteert hij met adviezen of bij planvorming. Kenmerkend voor zijn aanpak is dat hij de connectie zoekt met de bestaande structuren binnen organisaties. Of het nou om crisismanagement, omgaan met agressie of BHV gaat.

Met humor en een no-nonsense aanpak, schakelt Ferry moeiteloos op alle niveaus binnen een organisatie en kijkt precies naar wat er nodig is; uiteindelijk bepaal je samen wat er moet gebeuren.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *